Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel-Mascarpone-Suppe
35 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 godz. 30 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Parmesan-Cracker
40 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 godz. 30 min
Grüner-Spargel-Omelette
35 min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Käsesoufflé
50 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min