Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Ricotta-Puffer
25min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Camembert-Soufflé
45 min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min