Spinat-Gorgonzola-Soufflé

Spinat-Gorgonzola-Soufflé

3.9 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Gorgonzola in Stücken
    100 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Milch
    50 g
  • Eier
    4
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    200 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    1 Prise
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 557 kJ / 133 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...