Vol-au-vents mit Kabeljau

Vol-au-vents mit Kabeljau

3.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
20 Stück

Składniki

  • Koriander abgezupft (ca. 10 g)
    ¼ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
    300 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Blätterteig (30 x 45 cm)
    500 g
  • Wasser zum Bestreichen
  • Eigelb zum Bestreichen
    1
  • Schnittlauch in Röllchen, zum Garnieren
    2 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 658 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...