![Vol-au-vents mit Kabeljau Vol-au-vents mit Kabeljau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12412FEE-927C-4FB4-890D-877BB62203ED/Derivates/DA40BBFC-9BDD-4407-A0C6-D68546D3CCC5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Rieslingspasteten
2h 30min
Pilz-Crostini
45min
Tiramisu
4 Std. 50 Min
Thunfischpâté
4h 20 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 godz.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Tiramisù
3h 20min