Panna cotta mit Espresso-Karamell

Panna cotta mit Espresso-Karamell

4.3 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Zucker
    100 g
  • Espresso, aufgebrüht heiß
    100 g
  • weiße Gelatine
    4 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Sahne
    400 g
  • Himbeeren
    150 g
  • Aprikosen in Spalten
    6
  • Mandellikör (z.B. Amaretto)
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1342 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...