Focaccia Tonnata

Focaccia Tonnata

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Olivenöl zum Einfetten
    100 g
  • Wasser
    650 g
  • Zucker
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
    300 g
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Weißweinessig
    30 g
  • Kapern (Nonpareille), abgetropft
    30 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    100 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    180 g
  • Rucola
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 734 kcal / 3076 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...