Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
926 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Parfait
6 godz.
Marinierte Tomaten
35 min
Saibling mit Artischocken
40 min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Safranmousse
2 godz. 15 min
Pizza mit Salsiccia
2 godz. 40 min
Glühweinsabayon
10 min
Aprikosen-Tartelettes
3 godz.
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Birnen im Weißweinsud
35 min