Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
926 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 godz.
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 godz. 30 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Roquefort-Dressing
10 min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 godz. 35 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Basilikumeis
10 godz. 30 min
Maronen-Walnussfladen
10 godz. 25 min