Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Christmas fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz. 35 min
24 portions
Składniki
-
pitted dates100 g
-
raisins150 g
-
currants150 g
-
dried cranberries100 g
-
mixed peel100 g
-
brown sugar200 g
-
orange zest only, no white pith1
-
salt½ tsp
-
unsalted butter300 g
-
water100 g
-
brandy90 g
-
gluten free flour mix (see Tips)300 g
-
pecan nuts150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
glacé cherries80 g
-
eggs5
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1311.8 kJ /
312.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
10 min
Almond thins
25 min
Gluten free Worcestershire sauce
1 godz. 10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Lemon or lime butter
15 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min