Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Christmas fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz. 35 min
24 portions
Składniki
-
pitted dates100 g
-
raisins150 g
-
currants150 g
-
dried cranberries100 g
-
mixed peel100 g
-
brown sugar200 g
-
orange zest only, no white pith1
-
salt½ tsp
-
unsalted butter300 g
-
water100 g
-
brandy90 g
-
gluten free flour mix (see Tips)300 g
-
pecan nuts150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
glacé cherries80 g
-
eggs5
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1311.8 kJ /
312.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Zucchini slice
45min
Mini pad Thai frittatas
40min