Zuppa di baccalà

Zuppa di baccalà

3.7 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle in quarti
    150 g
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di polpa di pomodoro
    250 g
  • di acqua
    600 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
    500 g
  • di pepe nero macinato (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di sedano
    foglie
  • di pane casereccio tostato
    8 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 217 kcal / 908 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...