Zuppa di baccalà

Zuppa di baccalà

3.7 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di cipolle in quarti
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 600 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)
  • foglie di sedano
  • 8 fette di pane casereccio tostato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 217 kcal / 908 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...