Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Lassi à la pêche
15min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Blanc-manger coco-citron vert
3u. 15min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 godz.
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min