Entremets mangue-coco
TM5 TM6

Entremets mangue-coco

3.6 (14 ocen)

Składniki

La gelée de mangue

  • 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • 250 g de jus de mangue
  • ½ sachet d'agar-agar (1 g)
  • 60 g de cassonade

La semoule coco-cardamome

  • 500 g de lait de coco
  • 1 c. à café de cardamome en poudre
  • 40 g de semoule de blé dur fine
  • 40 g de cassonade

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1171 kJ / 280 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
32.7 g
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy