Wersje kompatybilne
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'amandes émondées, non salées
- ½ c. à café de stévia en poudre (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs
- 85 g de banane (1 banane env.)
- 60 g de beurre demi-sel
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 537 kJ / 130 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau vapeur à la noix de coco
2h 50min
Biscuit coco-canneberge
20 dk
Petits gâteaux au gingembre
35 dk
Conchas
2h
Muffins cacao intense sans sucre ajouté
45 dk
Bouchées truffées noisette-café
50 dk
Gâteau vapeur à l'orange
40 dk
Gâteau moelleux miel et cardamome
40 dk
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 min
Rochers coco-banane
45 dk
Biscuits au citron
50 dk
Biscuits à l'avoine
1sa