
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
Słodka pasta z fasoli adzuki
-
fasoli adzuki, suchej namoczonej przez 4-24 godz.150 g
-
wody850 g
-
brązowego cukru50 g
Ciasto ryżowe
-
mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)100 g
-
mąki z kleistego ryżu125 g
-
cukru pudru60 g
-
mleka75 g
-
suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki15 g
-
wody1000 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
295.6 kcal /
1236.8 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
28.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
40 min
Keks migdałowo - gryczany
1 godz.
Rabarbarowa lasagne
1 godz. 10 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Kanadyjskie ciasto owocowe
1 godz. 30 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 min
Weganella-wegańska mozarella
6 godz. 20 min