Rożki kokosowo-migdałowe

Rożki kokosowo-migdałowe

3.5 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 kawałków

Składniki

  • 100 g migdałów, ze skórką
  • 140 g wiórków kokosowych
  • 100 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
  • 50 g syropu kokosowego
  • 100 g masła migdałowego, jasnego
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
  • ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
  • 2 szczypty soli

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 kawałek

Sód 9.4 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 332.4 kJ / 79.4 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...