Urządzenia i Akcesoria
Rożki kokosowo-migdałowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 kawałków
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
140 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
-
50 g syropu kokosowego
-
100 g masła migdałowego, jasnego
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
2 szczypty soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
9.4 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
332.4 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14h 15min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3h 20min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4h 30min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30min
Wegańskie ciasto kokosowe
50min
Veganisu z espresso i migdałami
6h
Masło kokosowe
5min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1h 15min