Urządzenia i Akcesoria
Rożki kokosowo-migdałowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 kawałków
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
140 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
-
50 g syropu kokosowego
-
100 g masła migdałowego, jasnego
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
2 szczypty soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
9.4 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
332.4 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50min
Marchewkowe kulki energetyczne
15min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40min
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30min
Tort waniliowo-migdałowy
3h
Kanadyjskie ciasto owocowe
1h 30min
Tort czekoladowy z wiśniami
8h
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min