Urządzenia i Akcesoria
Rożki kokosowo-migdałowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 kawałków
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
140 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
-
50 g syropu kokosowego
-
100 g masła migdałowego, jasnego
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
2 szczypty soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
9.4 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
332.4 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 Std. 55 Min
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 Std. 20 Min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 Std. 20 Min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 Std. 20 Min
Mazurek bezglutenowy
2 Std. 15 Min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 Std. 30 Min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 Min
Kulki z amarantusa i kakao
1 Std. 20 Min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 Std. 10 Min