
Urządzenia i Akcesoria
Serniczki pistacjowe z mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych40 g
-
masło do natłuszczenia
-
mięty, świeżej plus dodatkowa ilość do dekoracji8 liści
-
skórka z 1 limonki ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki
-
skrobi kukurydzianej (30 g)2 łyżki
-
brązowego cukru100 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki250 g
-
sera ricotta podzielonego na kawałki250 g
-
jajka4
-
wody500 g
-
mango, dojrzałe pokrojone w kostkę1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
404.4 kcal /
1691.9 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
31.7 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Deser z solonym karmelem
1 godz.
Sernik nowojorski
7 godz. 50 min
Sernik z ricotty z jabłkami
6 godz.
Semifreddo zabajone
13 godz.
Pływające wyspy
45 min
Deser kokosowo-ananasowy
4 godz. 25 min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Pudding migdałowy
30 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 min
Tort cytrynowy z bezą
2 godz. 30 min