Insalata fredda di polpo e patate

Insalata fredda di polpo e patate

4.7 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di patate a cubetti (1-2 cm)
  • 80 g di cipolla rossa a rondelle
  • 200 g di fagiolini verdi freschi spuntati e tagliati a metà
  • 700 g di polpo fresco pulito e lavato
  • 500 g di acqua
  • 2 chiodi di garofano
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 100 g di gambo di sedano a fettine
  • 100 g di cetriolo con la buccia, senza semi e tagliato a pezzi (1-2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318.7 kcal / 1333.6 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 28.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...