Urządzenia i Akcesoria
Orange Liqueur Zabaglione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
9 g
Kalorie
1467 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min