Urządzenia i Akcesoria
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.4 g
Kalorie
1816 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender Shortbread
1 godz.
Simnel Cake
3 godz.
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Coleslaw
10 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min