Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Peach Melba
35 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Sicilian Salad
30 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min