Urządzenia i Akcesoria
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce1 ½ Tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g tinned sweetcorn, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Cereal and fruit purée
20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 godz. 40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min