![Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154441.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Shrimp Yakisoba
35 Min
Courgette Omelette
40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Brak ocen
Salt Cod Gratin
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 Std. 45 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min