Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
50 g sliced hambacon slices50 g
-
800 g chicken legs, skinless, bone-inturkey leg, skinless bone-in800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
bacon, sliced100 g
-
extra virgin olive oil (2 Tbsp)20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Papaya Sorbet
15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Creamed Cod
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min