Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
50 g sliced hambacon slices50 g
-
800 g chicken legs, skinless, bone-inturkey leg, skinless bone-in800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
bacon, sliced100 g
-
extra virgin olive oil (2 Tbsp)20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Coconut Pie
1h 35min
Cream cheese spread with radishes
5min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min