Urządzenia i Akcesoria
Bulgur and Salmon Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 pieces
Składniki
-
water plus extra for brushing300 g
-
bulgur wheat150 g
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
rice vinegar plus 2 Tbsp extra for brushing2 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
nori seaweed sheets4
-
fresh salmon fillets, skinless shashimi grade, sliced (1 cm)200 g
-
Japanese pickled ginger drained2 Tbsp
-
carrot cut in matchsticks1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.8 g
Kalorie
149 kJ /
35.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Green Apple Bellini
3 godz. 15 min
Chocolate Banana Smoothie
5 min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 godz. 30 min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Brandy Hot Chocolate
15 min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 godz. 20 min
Cake Pops
2 godz.
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min