Urządzenia i Akcesoria
Bulgur and Salmon Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 pieces
Składniki
-
water plus extra for brushing300 g
-
bulgur wheat150 g
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
rice vinegar plus 2 Tbsp extra for brushing2 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
nori seaweed sheets4
-
fresh salmon fillets, skinless shashimi grade, sliced (1 cm)200 g
-
Japanese pickled ginger drained2 Tbsp
-
carrot cut in matchsticks1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.8 g
Kalorie
149 kJ /
35.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Spring Rolls
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Pumpkin Doughnut Fingers
1 godz. 30 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Pear and Chocolate Milkshake
5 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Penne with Mussels
2 godz. 5 min