Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Enchiladas
1 godz.