![Chicken and Pepper Souvlaki with Rice Chicken and Pepper Souvlaki with Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/948D4B19-FD36-4F4B-85F7-6B382A32BFB1/Derivates/3B298056-E473-4B49-A7BD-6E3D1E338D0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
-
25
g hoisin sauce
lub 25 g barbecue sauce - 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 300 g white long grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Halloumi Salad
20 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Pizzaiola
50 min