Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min