Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
-
25
g hoisin sauce
lub 25 g barbecue sauce - 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 300 g white long grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min