Ensaladilla rusa de remolacha

Ensaladilla rusa de remolacha

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

  • 150 g de pepinillos en vinagre en trozos (3-4 cm)
  • 150 g de zanahorias en trozos (3-4 cm)
  • 350 g de remolacha fresca en trozos (3-4 cm)
  • 500 g de agua
  • 250 g de patatas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
  • 100 g de guisantes congelados
  • 100 g de chucrut en conserva (opcjonalnie)
  • 50 g de cebolletas rectas tiernas en rodajas finas
  • 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y algo más para decorar
  • 60 g de aceite vegetal
  • 20 g de vinagre de vino blanco (opcjonalnie)
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 139 kcal / 583 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...