Wersje kompatybilne
Corona de coliflor y almendra con cherrys, mozzarella, beicon y albahaca
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de ramilletes de coliflor
- 200 g de almendra molida
- 1 huevo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 3 - 4 cucharadas de tomate frito
- 125 g de queso mozzarella rallado
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 12 tomates cherry
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 549.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza de coliflor
40 min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2h 15min
Crema de pera con vainilla y jengibre
1 godz. 20 min
Batatas rellenas de atún y espinacas
1h
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 godz. 20 min
Panecillos de semillas sin harina
45 min
Pizza con masa de brócoli
1h
Pasteles de brócoli y beicon
45 min
Scones de calabaza
1h
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1h
Samosas de morcilla de berenjena
1h 15min
Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)
1h