Creamy Pepper Soup
TM6 TM5 TM31

Creamy Pepper Soup

4.1 (61 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 30 g plain flour
  • 150 g yellow pepper, cut in pieces
  • 150 g red pepper, cut in pieces
  • 750 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp herb salt
  • ½ tsp paprika
  • 2 pinches ground black pepper
  • 50 g cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
20.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy