Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
TM6 TM5 TM31

Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup

4.5 (127 ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 120 g onions, quartered
  • 250 g leeks, cut in pieces
  • 200 g potatoes, cut in pieces
  • 600 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g green asparagus, woody ends removed
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tsp dried marjoram
  • 10 g fresh chives, snipped, for garnishing
  • cream, for garnishing

Wartości odżywcze
na 0 portions
Kalorie
712 kJ / 170 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy