Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
TM6 TM5 TM31

Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup

4.5 (143 oceny)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 120 g onions, quartered
  • 250 g leeks, cut in pieces
  • 200 g potatoes, cut in pieces
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tsp dried marjoram
  • 600 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g green asparagus, woody ends removed
  • 10 fresh chives, snipped, for garnishing
  • cream, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
743.6 kJ / 177.7 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
24.9 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
5.1 g
Sód
495.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy