Urządzenia i Akcesoria
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.9 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
743.6 kJ /
177.7 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Cucumber Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min