Urządzenia i Akcesoria
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.9 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
743.6 kJ /
177.7 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Red Lentil Soup
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min