Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Chorizo Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 portions
Składniki
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
4 tsp hot paprikasweet paprika4 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
853 mg
Białko
21 g
Kalorie
1480 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Gnocchi with Courgettes
20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Tomato Rice
30 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Tomato sauce
40 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.