Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Chorizo Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 portions
Składniki
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
4 tsp hot paprikasweet paprika4 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
853 mg
Białko
21 g
Kalorie
1480 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Taramasalata
15 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Tomato Rice
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Shakshuka
50 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min