Urządzenia i Akcesoria
Cream of Asparagus Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
1 pinch vegetable salt, (e.g. celery salt)fine sea salt1 pinch
-
green asparagus woody ends removed, cut in pieces300 g
-
water400 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Białko
2.3 g
Kalorie
162 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Cream of Vegetable Soup
15 min
Creamy courgette soup
25 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min