Urządzenia i Akcesoria
Passionfruit and coconut slice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
20 portions
Składniki
-
raw cashews150 g
-
water for soaking
Passionfruit curd
-
eggs3
-
egg yolks2
-
honey50 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 4 passionfruits), strained if preferred, plus extra for serving170 g
-
lime zest and juice (no white pith)1
-
coconut oil50 g
-
gelatine powder1 tsp
Base
-
coconut oil plus extra for for greasing40 g
-
desiccated coconut75 g
-
macadamia nuts75 g
-
raw cashews75 g
-
psyllium husk20 g
-
rice malt syrup40 g
-
pitted dates80 g
-
salt1 pinch
Coconut topping
-
desiccated coconut70 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
coconut oil125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.6 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1353 kJ /
322.1 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Pan pizza
30 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Spinach and feta muffins
40 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min