Urządzenia i Akcesoria
Saffron arancini
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 25 godz. 25 min
36 pieces
Składniki
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white wine180 g
-
saffron3 pinches
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
Assembly
-
quinoa flakes150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella cheese cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
68.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
521.5 kJ /
124.2 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Milanese risotto
25 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Chocolate raspberry puddings
40 min
Rice salad
1 godz.
Classic mushroom risotto
30 min