Urządzenia i Akcesoria
Saffron arancini
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 25 godz. 25 min
36 pieces
Składniki
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white wine180 g
-
saffron3 pinches
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
Assembly
-
quinoa flakes150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella cheese cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
68.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
521.5 kJ /
124.2 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Béchamel sauce
20 Min
Milanese risotto
25 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min