Urządzenia i Akcesoria
Soup dumplings (xiao long bao)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 26 godz. 50 min
40 portions
Składniki
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
149.9 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
243 kJ /
57.8 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Hoi sin sauce
15 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min