Urządzenia i Akcesoria
Carrot poppy seed muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Carrot muffins
-
raw almonds250 g
-
brown sugar50 g
-
orange zest only, no white pith1
-
carrots cut into pieces (approx. 3 carrots)300 g
-
eggs4
-
gluten free cornflour80 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
poppy seeds1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
vegetable oil40 g
-
sultanas20 g
-
desiccated coconut50 g
Topping
-
crème fraîche6 tbsp
-
carrot peeled into thin ribbons, for decorating1
-
pure maple syrup for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
85.6 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1240.3 kJ /
295.3 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Gluten free scones
30 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min