Urządzenia i Akcesoria
Classic meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.2 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
1905 kJ /
453.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Tuna mornay
45min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min