Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Pesce spada agrumato
35min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min