
Urządzenia i Akcesoria
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cipolla rossa a metà e a fette
-
150 g di pancetta affumicata a listarelle
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
350 g di pomodorini Pachino IGP a metà
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
1 pizzico di zucchero
-
320 g di pasta secca tipo orecchiette integrali
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
452 kcal /
1891 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronti in frigo
10 Przepisów
Włochy
Włochy