Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle

Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle

4.5 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla rossa a metà e a fette
  • 150 g di pancetta affumicata a listarelle
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di pomodorini Pachino IGP a metà
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di zucchero
  • 320 g di pasta secca tipo orecchiette integrali

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 452 kcal / 1891 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 57.6 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...