Zuppa di quinoa (senza glutine)

Zuppa di quinoa (senza glutine)

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 20 g di funghi porcini secchi ammollati 10 minuti in acqua e strizzati
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di patate pelate e pezzi
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di quinoa in chicchi (vedere consiglio)
  • Parmigiano reggiano grattugiato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...