Zuppa di quinoa (senza glutine)

Zuppa di quinoa (senza glutine)

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno a pezzi
    50 g
  • di funghi porcini secchi ammollati 10 minuti in acqua e strizzati
    20 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di patate pelate e pezzi
    300 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    150 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di quinoa in chicchi (vedere consiglio)
    200 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...