![Svizzere di merluzzo Svizzere di merluzzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D338D57-9F4D-45C8-9A48-739AB74DC9EC/Derivates/AA1C7E5C-1306-4E24-A5FE-9A50D17DBA4F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pane raffermo a pezzi grossolani
- 4 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere (opcjonalnie)
- 400 g di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Palline croccanti di merluzzo
40 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 Min
Burger di pollo e quinoa
50 Min
Cotolette di spinaci
40 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 dk
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 dk
Muffin al profumo di mare
1 Std.
Burger di nasello e gamberi
30min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Polpette di merluzzo e patate
55 dk
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.