Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pane raffermo a pezzi grossolani
- 4 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere (opcjonalnie)
- 400 g di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50 Min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Burger di nasello e gamberi
30 Min