
Urządzenia i Akcesoria
Svizzere di merluzzo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di pane raffermo a pezzi grossolani100 g
-
di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati4 rametti
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero in polvere2 pizzichi
-
di aglio in polvere (opcjonalnie)1 cucchiaino
-
di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)400 g
-
di pomodori secchi sott'olio sgocciolati100 g
-
olio extravergine di oliva q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
261 kcal /
1092 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Svizzere
5 Przepisów
Włochy
Włochy