
Urządzenia i Akcesoria
Fisch-Gemüse-Suppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Dill½ Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Paprika, gemischt in mundgerechten Stücken400 g
-
Porree in Ringen (ca. 5 mm)100 g
-
Erbsen, frisch100 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Fischfilet festfleischig, in Würfeln (ca. 2 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
122 kcal /
508 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 9/2017
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy