Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 10 g Öl
- 200 g Reis
- 4 Eier
- 100 g Sahne
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Curry
- 200 g Makrele, geräuchert, in Würfeln (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 8724 kJ / 2085 kcal
- Białko
- 138 g
- Węglowodany
- 202 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewürzreis
30min
Polenta-Pie
1hod. 50min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1h
Tortiglioni-Salat mit gelbem Tomaten-Sugo
1h 30 min.
Asturische Fischsuppe
35min
Dhokla
30min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15 min.
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min.
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45 min.
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min.
Koftas in Tahin-Sauce
50 min.
Irish Stew
1h 30 min.