Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree (Downton Abbey)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Wasser1000 g
-
Salz1 TL
-
Öl10 g
-
Reis200 g
-
Eier4
-
Sahne100 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Curry1 TL
-
Makrele, geräuchert in Würfeln (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
138 g
Kalorie
8724 kJ /
2085 kcal
Tłuszcz
81 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
202 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Movie-Mania!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fischcurry
45 min
Brot-Crumble
25 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 min
Garnelen Xacuti
1 godz. 20 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8 godz. 35 min
Garnelen Bhuna
30 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min