Zuppa di quinoa e fagioli borlotti

Zuppa di quinoa e fagioli borlotti

4.3 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di quinoa bianca lavata e ben scolata
    140 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b. pe irrorare
    25 g
  • di porri a rondelle
    100 g
  • di carote pelate e a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di cavolo cappuccio a striscioline
    100 g
  • pomodori ciliegino a metà
    6
  • di brodo vegetale caldo
    750 g
  • di fagioli borlotti lessati
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 182 kcal / 761 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 22.5 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...