Conchiglie au potiron

Conchiglie au potiron

4.3 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de gruyère
  • 350 g de chair de potiron détaillée en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 550 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de pâtes sèches type conchiglie
  • 200 g de lardon fumés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.5 g
Kalorie 2527 kJ / 602 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...