Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
lub 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 2 pièce
- Kalorie
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 360 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Madeleines sans gluten
1u.
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min