Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
lub 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Madeleines sans gluten
1u.
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min