Pâte brisée sans gluten

Pâte brisée sans gluten

3.3 71 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
280 g

Składniki

  • 100 g de farine de riz complet et un peu pour fariner
  • 60 g de fécule de pomme de terre
  • 60 g de beurre doux
    60 g de margarine, végétale bio
  • 60 g d'eau
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 359.3 kcal / 1503.6 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 44.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...