Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
- 60 g de fécule de pomme de terre
-
60
g de beurre doux
lub 60 g de margarine végétale bio - 60 g d'eau
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1503.6 kJ / 359.3 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5min
Pâte sablée sans gluten
5min
Blinis sans gluten
2h
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min