Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de farine de riz semi-complète
- 100 g de farine de manioc
- 150 g de fécule de pomme de terre
- 150 g de fécule de maïs
- 20 g de gomme de guar
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 15094 kJ / 3564 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 780 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 dk
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Madeleines sans gluten
1sa
Cookies sans gluten aux noisettes
35 dk
Pâte brisée sans gluten
5 menit
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min