Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de farine de riz semi-complète
- 100 g de farine de manioc
- 150 g de fécule de pomme de terre
- 150 g de fécule de maïs
- 20 g de gomme de guar
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 15094 kJ / 3564 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 780 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min