Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
- 20 g de lait de soja
- 15 g de cacao en poudre non sucré
- 200 g d'avocats (2 petits avocats env.)
- 50 g de sirop d'agave
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 832 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat sans lactose
12h
Cake chocolat-betterave
1h 15min
Pâte de noisette chocolatée au sirop d'agave
50min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Pâte à tartiner sans gluten
15min
Yaourt végétal au lait d'amande
12h 15min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Mousse au chocolat sans œuf
3h 15min
Brownie à la betterave
40min