Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de crème de marrons
- 4 petites meringues
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2169 kJ / 517 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines à l'orange
1h 15 min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30 min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Mousse citron vert-basilic
2sa 30 dk
Tiramisu noix de coco et gingembre
12h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Bouchées aux trois chocolats
2sa 30 dk
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13小时 15 分钟
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min