Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de crème de marrons
- 4 petites meringues
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2169 kJ / 517 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 Std. 20 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3sa
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Mousse surprise
14 Std.
Entremets mangue-coco
2h 25min
Cheesecake avocat-citron vert
12sa 15 dk
Bavarois à la mangue
7 Std.
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 Std. 15 Min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 Min
Tarte au citron destructurée
20 Min