
Urządzenia i Akcesoria
Śledzie w sosie musztardowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbki czosnku1 - 2
-
musztardy francuskiej85 g
-
musztardy Dijon65 g
-
jogurtu naturalnego70 g
-
majonezu30 g
-
cukru½ - 1 łyżeczka
-
kurkumy, suszonej, mielonej¼ łyżeczki
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ - 1 łyżeczka
-
filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych na 5-6 cm kawałki600 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
284 kcal /
1192 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
13 Przepisów
Polska
Polska