Kolejna wiosenna i wielkanocna, piąta już część przepisów prezentowanych wcześniej osobom subskrybującym newsletter. Wybraliśmy te, które cieszyły się największą popularnością i podzieliśmy je według pór roku i sezonowości.
Mini burgery
2 godz. 40 min
Babeczki marchewkowo-kokosowe
1 godz. 25 min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Ramen z klopsikami z indyka
2 godz. 25 min
Chleb pszenno-gryczany z garnka
2 godz. 30 min
Chatka wielkanocna
12 godz. 50 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Tajska czerwona pasta curry
30 min
Sałatka detox
25 min
Przekładaniec na bogato
2 godz. 35 min
Mazurek różany
1 godz. 40 min
Chlebki do żurku
2 godz. 40 min
Krem chrzanowy z jabłkiem
1 godz. 5 min