Urządzenia i Akcesoria
Wurstsalat mit Laugencroutons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Manchego Käse in Stücken100 g
-
Rettich, frisch in groben Stücken150 g
-
Staudensellerie in groben Stücken60 g
-
Kümmel1 EL
-
Senfkörner1 EL
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Apfelessig60 g
-
Sonnenblumenöl60 g
-
Agavendicksaft1 EL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Fleischwurst in Streifen (3 cm)300 g
-
Butter zum Braten2 EL
-
Speckwürfel100 g
-
Laugenbrezel in Würfeln (2 cm)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
15 g
Kalorie
2189 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Weißwurstsalat
30 min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Leberkäseburger
1 godz. 20 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Brotknöpfle mit Salat
1 godz.
Rheinischer Wurstsalat
1 godz. 15 min
Strammer-Max-Salat
30 min
Hütten-Burger
1 godz.
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Brezelgugelhupf
1 godz. 10 min