Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken350 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Eigelb2
-
Sahne20 g
-
Kartoffelstärke10 g
-
Mehl50 g
-
Backpulver½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Cheddar (ca. 2 cm)6 Würfel
-
Wasser700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
652 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1 godz. 20 min
Gnocchi vom Blech
1 godz. 10 min
Camembert-Soufflé
45 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Weißes Schokomalheur
40 min
Käse-Profiteroles
45 min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Pfefferlinge
1 godz.
Gefüllte Kartoffelrösti
1 godz.
Cheddargebäck
40 min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min