Urządzenia i Akcesoria
Camembert-Soufflé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück
Składniki
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Camembert würzig (z.B. Coeur de Lion), in Stücken100 g
-
Milch180 g
-
Eier3
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Mehl50 g
-
Sahne20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
754 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pfefferlinge
1 godz.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 godz.
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 min
Frittata italiana
20 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Käse-Tarte mit Cidre
1 godz.
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Kartoffel-Käse-Suppe
30 min